AA O105 SL – sistem aktivnih / pasivnih zvočnikov

AA O105 SL zvočniški sistem je zasnovan tako, da dopolni serijo novih Audio Alto odprtih zvočnikov (brez »škatle). Pri snovanju smo imeli v mislih predvsem zvočniški sistem, ki omogoča vrhunsko reprodukcijo glasbe brez kompromisov. Nizkotonske emote AA O105 SL so 10-palčne (v AA O105 12-palčne enote). Širokopasovna enota ostaja enake velikosti kot v top modelu AA O105. Koncept sistema je enak kot pri AA O105. Zasnova sistema AA O105 SL vključuje funkcije sistema AA O105 v manjši in dostopnejši sistem. To smo dosegli brez večjih kompromisov. Z izbiro posebnih 10-palčnih nizkotoncev in posebne sendvič konstrukcije je sistem veliko lažji, hkrati pa ohranja togost. Namenjen je uporabi v nekoliko manjših prostorih (do 100 m2), vendar ohranja vso prilagodljivost postavitve in nastavitev kot AA O105. Sistem je lahko aktiven ali pasiven.

Teža posamezne enote je precej majhna, zato je zvočniški sistem prilagodljiv za nastavitev, enostaven za namestitev in nastavitev. Zmerna teža olajša tudi internetna naročila in zmanjša stroške prevoza.

Lepota zvoka

AA O105 SL je zvočniški sistem brez “škatle”, zato je zvok naraven, prijeten in brez popačenj, ki jih povzroča običajno zaprto ohišje z konceptom »bass reflex«. Sistem povzroča precej manjše odboje in resonance zvoka v sobi, ker koncept dipola bolj optimalno širi zvok. Posebna pirokopasovna enota s fazno linearno reprodukcijo zagotavlja časovno skladnost. Ta pristop zagotavlja zelo podrobno usmerjeno in hkrati globinsko (3D) reprodukcijo. Velika prednost odprte zasnove je omejitev širjenja nizkih frekvenc zunaj območja poslušanja. To zmanjša neželeno glasnost predvajane glasbe, ki bi jo lahko slišali sosedje in bi jim bila moteča.

AA O105 SL vključuje šest zvočniških enot, dve širokopasovni enoti in štiri nizkotonske enote. Enote so 5-palčne in 10-palčne. Sistem je lahko aktiven (z vgrajenimi ojačevalniki) ali pasiven (potrebni so zunanji ojačevalniki).

AA O105 SL je aktiven sistem s štirimi ojačevalniki, posebej za nizke tone in posebej za širokopasvno enoto. Skupaj zagotavljajo skupno 2 x 250 W RMS moči. Nameščen digitalni procesor signala (DSP) ponuja zvočno optimizacijo sistema v prostoru s svojim 9-polnim parametričnim izenačevalnikom. Enoto spremlja programski paket, s katerim lahko grafično popravimo reprodukcijski odziv. Uporabnik lahko prednastavi tri osebne izenačitve (npr. Za tiho in glasno poslušanje). Sistem ima analogne vhode XLR in RCA, daljinski upravljalnik za prednastavitve ter glasnost in vklop / izklop. Vklop / izklop lahko nadzirate tudi z avdio vhodnim signalom.

AA O105 SL P kot pasivni sistem zagotavlja dvo-ojačitev (Bi-wiring) in omogoča regulacijo srednjih in visokih frekvenc s tremi nastavitvami (-2dB, 0dB in + 2dB). Subwooferji in enota celotnega obsega so pasivno filtrirani pri 150 Hz.

Ročno narejen

Izgled sistema lahko naročite v različnih izvedbah, vključno z različnimi barvami (mat ali polirani visoki sijaj, različni furnirji, naoljeni ali polirani visoki sijaj).

AA O105 SL je s svojo zmogljivostjo postavljen na sam vrh ponudbe vseh pasivnih / aktivnih zvočniških sistemov, s svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostjo pa bo presenetil še tako zahtevnega poslušalca.

To obtain detailed pricing information, please contact us.