AA O103 SL – sistem aktivnih / pasivnih zvočnikov

AA O103 SL zvočniški sistem je zasnovan tako, da dopolni serijo novih Audio Alto odprtih zvočnikov (brez »škatle). Pri snovanju smo imeli v mislih predvsem zvočniški sistem, ki omogoča vrhunsko reprodukcijo glasbe brez kompromisov. Širokopasovna enota ostaja enake velikosti kot v top modelu AA O105. Zasnova AA O103 SL zajema značilnosti serij AA O105 in AA O105 SL v še manjši in dostopnejši sistem. Rezultati reprodukcije so brez kompromisov, le največja jakost reprodukcije je nekoliko zmanjšana, vendar dovolj za prostore do 70 m2. Z izbiro posebnih 10-palčnih nizkotonskih zvočnikov in posebne sendvič konstrukcije je teža ene enote 13 kg (aktivna različica), hkrati pa ohranja togost. Sistem je lahko aktiven ali pasiven.

Teža posamezne enote je zelo majhna, zato je zvočniški sistem prilagodljiv za nastavitev, enostaven za namestitev in nastavitev. Zmerna teža olajša tudi internetna naročila in zmanjša stroške prevoza.

Lepota zvoka

AA O103 SL je zvočniški sistem brez “škatle”, zato je zvok naraven, prijeten in brez popačenj, ki jih povzroča običajno zaprto ohišje z konceptom »bass reflex«. Sistem povzroča precej manjše odboje in resonance zvoka v sobi, ker koncept dipola bolj optimalno širi zvok. Posebna pirokopasovna enota s fazno linearno reprodukcijo zagotavlja časovno skladnost. Ta pristop zagotavlja zelo podrobno usmerjeno in hkrati globinsko (3D) reprodukcijo. Velika prednost odprte zasnove je omejitev širjenja nizkih frekvenc zunaj območja poslušanja. To zmanjša neželeno glasnost predvajane glasbe, ki bi jo lahko slišali sosedje in bi jim bila moteča.

AA O103 SL vključuje štiri enote zvočnikov, dve enoti celotnega obsega in dva nizkotonski enoti. Enote so 5-palčne in 10-palčne. Sistem je lahko aktiven (z vgrajenimi ojačevalniki) ali pasiven (potrebni je zunanji ojačevalnik).

AA O103 SL je aktiven sistem s štirimi ojačevalniki moči, posebej za nizke tone in posebej za širokopasvni enoti. Skupaj zagotavljajo 2 x 250 W RMS moči. Nameščen digitalni procesor signala (DSP) ponuja zvočno optimizacijo sistema v prostoru s svojim 9-polnim parametričnim izenačevalnikom. Enoto spremlja programski paket, s katerim lahko grafično po potrebi popravimo oz prilagodimo reprodukcijo v prostoru. Uporabnik lahko prednastavi tri osebne izenačitve (npr. Za tiho in glasno poslušanje). Sistem ima analogne vhode XLR in RCA, daljinski upravljalnik za prednastavitve ter glasnost in vklop / izklop. Vklop / izklop lahko nadzirate tudi z avdio vhodnim signalom.

AA O103 SL P kot pasivni sistem omogoča dvojno-ojačitev in priklop (Bi-wiring) in omogoča regulacijo srednjih in visokih frekvenc s tremi nastavitvami (-2dB, 0dB in + 2dB). Nizkotonske enote in širokopasovna enota so pasivno filtrirane pri 150 Hz.

Ročno narejen

Izgled sistema lahko naročite v različnih izvedbah, vključno z različnimi barvami (mat ali polirani visoki sijaj, različni furnirji, naoljeni ali polirani visoki sijaj).

AA O103 SL je s svojo zmogljivostjo postavljen na sam vrh ponudbe vseh pasivnih / aktivnih zvočniških sistemov, s svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostjo pa bo presenetil še tako zahtevnega poslušalca.

To obtain detailed pricing information, please contact us.