AA 1P (AT) ojačevalec za slušalke / predojačevalec

Po 12 letih načrtovanja, projektov in izdelanih zvočnih enot je bil naš namen in cilj, po tem, ko smo predstavili našo referenčno serijo, ustvariti vhodno linijo izdelkov, ojačevalnik za slušalke / ojačevalnik in ojačevalnik moči. Dopolnil jih bo tudi Multimedijski center.

Ker je bil naš cilj tudi uvesti zelo ugodne avdio predojačevalnike / ojačevalnike (vendar brez večjih kompromisov), odločitev ni bila lahka. Sledili smo naši zavezi in tako razvili enote, ki omogočajo naravno, podrobno in prijetno reprodukcijo zvoka. Čeprav je serija “vhodna” in cenovno ugodna, vključuje  simetrične (balanced) ojačevalne sklope, ki delujejo v razredu A (Class A).

Serija predojačevalcev “1P” je sestavljena iz dveh različic enote: prva je realizirana z najsodobnejšimi operacijskimi ojačevalniki z nizkim nivojem šuma in druga različica z dvema dvojnima triodama za ljubitelje zvoka  ojačanega preko elektronk. Ker velikost serije predstavlja določeno omejitev glede prostora, je različica z elektronkami delno simetrična.

Predojačevalec v kombinaciji s sistemom aktivnih zvočnikov (kot je AA O 103 SL ali pa npr. AA O105 SL) ponuja odlično minimalistično zvočno rešitev za vse ljubitelje glasbe.