AA O102 SL – sistem aktivnih / pasivnih zvočnikov

AA O102 SL(x) je poseben zvočnik v vseh pogledih. Pri snovanju smo imeli v mislih predvsem zvočniški sistem, ki bo zadovoljil sodobne potrebe po povezljivosti, prilagodljivosti in vrhunskem zvoku. AA O102 SL je verjetno najmanjši  odprt zvočniški sistemje na svetu. V fazi načrtovanja je bil cilj izdelava majhnega sistema, vendar z »velikim« zvokom.  Posebnost sistema v primerjavi z ostalimi sistemi je tudi fazno in časovno usklajena reprodukcija zvoka. Zvočniški sistem je dobavljiv v dveh izvedbah – pasivni (AA O102 SLP) in aktivni (AA O102 SL).

Lepota zvoka

AA O102 SL(x) je zvočniški sistem brez “škatle” (Open Baffle), tako da je zvok naraven in brez popačenj, ki jih povzroča zaprto ohišje. Zvok iz sistema je dipolno razpršen in zaradi svoje usmerjenosti povzroča minimalne zvočne odboje in resonanco. Velika prednost takšne zasnove je omejitev širjenja nizkih frekvenc izven prostora poslušanja. S tem seveda močno zmanjšamo nadležen hrup sosedov.

Sistem je sestavljen iz šestih zvočniških enot, dveh širokopasovnih enot in štirih nizkotonskih enot . Šest enot – dve 3,5 palčni širokopasovni  enoti in štiri 8-palčne nizkotonske enote omogoča fazno in časovno usklajeno reprodukcijo zvoka.

AA O102 SLP kot pasivna izvedba sistema uporablja minimalističen pristop zasnove zvočnega filtra in predstavlja »lahko« breme močnostnemu ojačevalcu. AA O102 SLP sistem je zato idealen tudi za ojačevalce z elektronkami.

AA O102 SL v aktivni izvedbi je v zvočniški sistem vgrajena ojačevalna enota, ki zagotavlja skupno 2×250 W RMS moči. Signalni vhod v sistem je analogen z dvemi priključki (RCA/XLR). Vgrajeni  avdio procesor omogoča opcijsko optimizacijo zvoka sistema v prostoru. Enoto spremlja programski paket, s katerim lahko grafično nastavimo frekvenčni odziv v prostoru. Na voljo so tudi tri prednastavitve, ki jih lahko preprosto izberete in upravljate na ojačevalni enoti ali pa z IR daljinskim upravljalnikom. Z daljinskim upravljalnikom je nastavljiva tudi glasnost reprodukcije.

Ročno narejen

Izgled sistema lahko naročite v različnih izvedbah, vključno z različnimi barvami (mat ali polirani visoki sijaj, različni furnirji, naoljeni ali polirani visoki sijaj).

AA O102 SL je s svojo zmogljivostjo postavljen na sam vrh ponudbe vseh pasivnih / aktivnih zvočniških sistemov, s svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostjo pa bo presenetil še tako zahtevnega poslušalca.

To obtain detailed pricing information, please contact us.