AA LA17 OB MKII

AA LA17 OB je vseh pogledih zelo poseben zvočnik. Ob načrtovanju smo imeli v mislih predvsem zvočniški sistem, ki bo izpolnil sodobne potrebe po povezljivosti, prilagodljivosti in vrhunskem zvoku. AA LA17 OB je glede funkcionalnosti vrh naše ponudbe. Pri zasnovi sistem cena ni bila prioriteta. Zasnova je brez kompromisna, zvočniski sistem s tako zasnovo omogoča vse funkcionalnosti in nastavitve, ki jih drugače uporabniki lahko realizirajo samo v veliko večjem številu posameznih enot/komponent.

Lepota zvoka

AA LA17 OB je zvočniški sistem brez »škatle« zato je zvok naraven in brez popačenj, ki jih povzroča običajno zaprto ohišje. Zvok iz sistema prihaja dipolno in v prostoru zaradi usmerjenosti vzbuja minimalno zvočnih rezonanc. Oblika zvočnika je optimirana na usmeritev zvočnega pritiska v točko poslušanja in s tem dodatno zmanjšuje odboje zvoka v prostoru. Zato ga imenujemo »Projektor zvoka«. Oblika oz. krivulja se lahko prilagodi glede na potrebe prostora.

Sistem tvori 34 zvočniških enot, od tega 30 široko pasovnih enot in 4 nizkotonske enote. Široko pasovne enote so lahko krmiljene z zunanjim ojačevalcem (pasivno), ali pa aktivno z vgrajenim ojačevalnikom (v vsaki enoti 400W rms), nizko tonske enote pa so vedno upravljane z vgrajenim ojačevalnikom (vsaki enoti 400W rms). Način delovanja široko pasovnih enot lahko izberemo med tokovnim ali pa napetostnim krmiljenjem.

V vsaki enoti je vgrajen tudi digitalni procesor zvoka, ki omogoča poljubne nastavitve filtrov (do 24 biquad kanalov) in zvočne optimizacije sistema v prostoru. Enoti je priložen programski paket s katerim lahko grafično natavimo potek optimizacije. Na izbiro so tudi štiri prednastavitve, ki jih enostavno izberemo z pritiskom tipke.

Ročno narejen

Vhodi sistema so simetrični in asimetrični (XLR in RCA), zvočniški vhod z 4mm zvočniškimi konektorji in digitalni vhod AES/EBU. V sistemi je opcijsko lahko vgrajena enota Bluetooth 4.0 z aptX protokolom.

S svojimi zmogljivostmi AA LA17 OB sodi v sam vrh ponudbe zvočnisških sistemov in bo s svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostjo presenetil še tako zahtevnega poslušalca.

Kot pravi znani rek: »Moram poiskusiti da verjamem…«

Review

»The way the LA17PA handles all kind of music so far outclasses most boxed loudspeakers we have heard.« – 6moons reviewers: Marja and Henk

Glede podrobnosti o končni ceni nas prosim kontaktirajte.