AA R101 FR

AA R101 FR je samostojni zvočnik, načrtovan tako, da s svojo majhno in posebno obliko zasede zelo malo prostora in nudi izjemno zvočno reprodukcijo. Osrednja in edina enota je posebna enota, ki zmore reprodukcijo vseh šestih oktav. Uporaba posebne enote omogoča izjemno natančno in naravno zvočno sliko z močnim artikuliranim basom. Zvočnik je primeren za manjše in srednje prostore (do 35 m2) in bo ljubiteljem kakovostnega in prijetnega poslušanja glasbe omogočal izjemno globino, širino in podrobnosti zvočne slike.

Lepota zvoka

Membrana na širokopasovni enoti je izdelana iz posebne zlitine, ki omogoča izjemno nizko maso in debelino, kar omogoča izjemno kakovostno reprodukcijo v širokem zvočnem sijaju od 36 Hz do 23.000 Hz tudi do 102 dB zračnega pritiska.

Uporaba ene enote omogoča uskaljeno fazo in optimalen odziv včasovnem prostoru, zato tranzienti posameznih instrumentov in zvoka kakor tudi celotna zvočna slika izjemno natančno usklajeni. Zasnova ohišja dodatno prispeva k temu, da je zvočna slika natančno podprta z močnim artikuliranim basom.

Ročno narejen

AA R101 FR je ročno izdelan in vse komponente so pred vgradnjo testirane .

Zasnova ohišja zvočnika izraža minimalizem in eleganco. Uporabljen je slovenski furnir, ki je oljen v treh plateh. Izgled zvočnika je tudi na otip prijeten in naraven. Ohišje ročno izdela in obdela mizarski mojster.

Glede podrobnosti o končni ceni nas prosim kontaktirajte.