AA O105 – Odprti aktivni zvočniški sistem

AA O105 je poseben zvočnik v vseh pogledih. Pri snovanju smo imeli v mislih predvsem zvočniški sistem, ki omogoča vrhunsko reprodukcijo glasbe brez kompromisov ter nudi veliko estetskih užitkov zaradi izgleda. Poleg tega pa smo želeli slediti tudi sodobnim potrebam po povezljivosti in fleksibilnosti, ki jih ponujajo sodobne tehnologije. Zvočnik je plod dolgoletnih izkušenj na področju razvoja avdio komponent. AA O105 je v samem vrhu naše ponudbe. V fazi načrtovanja racionalizacija cen ni bila prednostna naloga. Zasnova, izdelava in izgled sta brez kompromisov »State Of The Art«.

Lepota zvoka

AA O105 je sistem zvočnikov brez “škatle”, zato je zvok naraven in brez popačenj, ki jih povzroča običajna zasnova zvočnika v ohišju. Zvok iz sistema se širi v dipolu in zaradi svoje usmerjenosti povzroča minimalne zvočne odboje in resonanco. Velika prednost takšne zasnove je omejitev širjenja nizkih frekvenc zunaj območja poslušanja. To seveda tudi močno zmanjša moteč hrup, ki bi ga lahko slišali sosedi.

V sistemu je uporabljenih šest zvočniških enot, dveh širokopasovnih in štirih nizkotonskih enot. Širokopasovni enoti sta 5-palčni enoti in štiri nizkotonske enote pa 12-palčni nizkotonski zvočniki. Vsaka zvočniška enota je krmiljenja s samostojnim ojačevalcem, ki zagotavljajo skupno 2 x 600W RMS moči. Sistem ima analogne (RCA/XLR) in digitalne vhode (S/PDIF, AES).

V sistemu sta vgrajena dva digitalna signal procesorja (DSP), ki omogočata (neobvezno) zvočno optimizacijo sistema v prostoru. Upravljanje DSP je podprto s programskim paketom, s katerim lahko grafično oblikujemo nastavitev odziva in prilagoditev prostoru. Sistem omogoča izbiro med tremi prednastavitvami, ki se izberejo na zadnji strani enot oziroma (kot opcija) z daljinskim upravljalnikom. Z daljinskim upravljalnikom lahko uporabnik nastavi tudi glasnost, utiša zvok in vklopi ali izklopi sistem. Vklop ali izklop sistema se lahko izvede tudi ob prisotnosti glasbe na vhodih enot.

Ročno narejen

Izgled sistema je možno naročiti v različnih barvnih odtenkih, vključno z različnimi barvami (mat ali visok sijaj) oziroma različni furnirji (oljeni ali visok sijaj).

AA O105 se s svojo zmogljivostjo postavi na sam vrh lestvice vseh pasivnih/aktivnih zvočniških sistemov, s svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostjo pa bo presenetil tudi najzahtevnejšega poslušalca. Poleg tega pa predstavlja tudi izjemen artefakt v vaši sobi.

Glede podrobnosti o končni ceni nas prosim kontaktirajte.