AA DMI 3H

Kompaktna serija Audio Alto odraža dodaten trud in znanje, saj predstavlja z interno vgrajenimi elektronskimi cevmi precej drugačno rešitev. Rezultat te nove zasnove in konstrukcije je njena akustično-inertna in elegantna oblika.

AA DMI 3H je zasnovan kot dvojni mono ojačevalnik. Ojačevalnik je modularno oblikovan, omogoča vstavljanje različnih vhodnih modulov (npr. Phono RIAA MM/MC itd.). AA DMI 3H napajanje je realizirano z 2x 150VA toroidskim transformatorjem s elektrostatičnim in magnetnim zaslonom, ki vsakemu kanalu ojačevalca z prav tako podvojenimi elktronskimi napajalniki omogoča neodvisno napajanje. Ogrevanje elektronskih cevi je regulirano in časovno nadzorovano za optimalno delovanje in za doseganje njihove življenjske dobe več kot 5000 ur. Napajalna napetost za elektronke je časovno zakasnjena in regulirana.

Vse stopnje ojačevalnika napetosti delujejo v klasi A. Vhodni sklopi so realizirani z nizkošumnimi vezji z izredno majhnimi harmoničnimi popačenji. Ojačitev napetosti je realizirana z elektronsko cevjo – dvojno triodo, konfigurirano v CCDA (konstantna poraba toka), kar odpreavlja nihanja napajalne napetosti zaradi sprememb avdio signala. Izbrana cev 6922 ali E88CC (NOS 6DJ8) sodi med najboljše avdio triode, ki zagotavljajo nizko vhodno kapacitivnost, visok delovni tok, nizko izhodno impedanco in zelo nizke stopnje popačenj, tudi brez negative povratne zanke. Nihanja stekla elektronske cevi je zadušeno s posebnim elestičnim silikonskim obročem.

Komplementarni MOSFET izhodni tranzistor spremeni izhod sklopa CCDA z izhodno impedanco nekaj sto ohmov na nizko impedanco (tokovni ojačevalnik), ki jo potrebujejo zvočniki. Mirovni tok Izhodnih tranzistorjev je krmiljen z inovativnim namenskim vezjem, ki ohranja oba izhodna tranzistorja aktivna med celotno signalno fazo – 360 ° (klasa A delovanje), kar zmanjša popačenja, povezana z nizko močjo (brez tipičnega preklopnega popačenja klase A /B). Vezje bistveno zmanjša harmonična popačenja, ki ga povzročajo učinki nelinearne transconductance v izhodnih tranzistorjih, kar ima za posledico enak zvok, kot bi ga proizvedli s čisto izhodno stopnjo razreda A vendar z bistveno manjšo porabo moči in toplotne disipacije.

AA DMI 3H je ročno izdelan in vse komponente so testirane pred montažo.

Napetostni in tokovni ojačevalni sklopi delujejo brez negativne povratne zanke!

Test: High Fidelityogled tukaj

Test: Positive Feedbackogled tukaj

Vhodi I2 – RCA 220Kohm, 500 mVeff občutljivost (line input), Nivo šuma -95dB
I3 – RCA 220Kohm, 200 mVeff občutljivost (line input), Nivo šuma-95dB
Tape in – RCA 220Kohm, 200 mVeff občutljivost (line input), Nivo šuma-95dB
Izhodi Tape out – RCA, 200 mVeff
Slušalke – 0.9 Veff @ 32 Ohms
7,5Veff @ 600 Ohms
4 x Zvočniški konektorji 4 mm
Ojačanje 30 dB (70 dB Phono MM)
Izhodna moč Model A:
2 x 30W @ 8 Ohm
2 x 50W @ 4 Ohm
Model B:
2 x 60W @ 8 Ohm
2 x 100W @ 4 Ohm
Frekvenčni razpon 5Hz do 60.000Hz -1dB
Elektronske cevi 2 x 6922 (E88CC or NOS 6DJ8)
Dimenzije (Š x G x V) 295 x 465 x 93 mm
Teža 12.5 Kg
Izgled Čern, Srebren, Inox, Krom, Masivni les (npr. slovenski oreh) ali po naročilu različne barve
Testi High Fidelity test Link

Positive Feedback test Link

Best offer
Glede podrobnosti o končni ceni nas prosim kontaktirajte.