Pogoji poslovanja

Funkcionalnost naše spletne trgovine je prilagojena proizvodnemu modelu Audio Alto. Naši izdelki so narejeni po naročilu, zato izdelkov ne hranimo na zalogi. Na zalogi imamo nekatera ohišja zvočnikov, ohišja in elektronske module nekaterih standardnih modelov.

Na ta način se lahko prilagodimo vašim željam glede možnosti in končne obdelave izdelka, ki ga želite naročiti.

V spletni trgovini AA ne sprejemamo plačil prek spleta (prek interneta). Vaše dejanje »Na blagajno« v naši spletni trgovini nas o tem obvesti, mi pa bomo odgovorili na vaše želje z e-poštnim odgovorom. Na ta način bomo skupaj našli najboljšo rešitev za izpolnitev vaših želja pri konfiguraciji izdelka. Po pošti ali po telefonu se bomo dogovorili o vseh podrobnostih glede izdelka in plačila.

30-dnevni preizkus brez tveganja
Prepričani smo, da vam bo nakup všeč, nedvomno pa je, da so izdelki Audio Alto v vašem intimnem domačem okolju edini način, da jih resnično preizkusite. Če z nakupom niste popolnoma zadovoljni, lahko izdelek vrnete v roku 30 dni pod naslednjimi pogoji:

  • Vrnjeni izdelek mora biti v novem stanju brez znakov poškodb ali zlorab, vključno s praskami, madeži, ostružki, razpokami itd.
  • Vračilo je treba opraviti s pravilno uporabo originalne embalaže, da se prepreči poškodba med prevozom. Po potrebi se obrnite na nas za ustrezna navodila za pakiranje.
  • Projekti po meri, posebne zahteve, barve ali obloge po meri in nestandardni furnirji niso upravičeni do vračila in/ali povračila.
  • Kupec plača stroške vračila in je odgovoren za embalažo in organizacijo dostave ozirom vračila.

5-letna garancija
Audio Alto jamči za vse dele (razen vakuumskih cevi) svojih izdelkov do 5 let, z izjemo napak zaradi neprimerne ali nerazumne uporabe, nesreč in sprememb ali modifikacij ali v primeru zgorelih zvočnih tuljav enot sistema zvočnikov.

V primeru napake ali nedelovanja izdelka mora stranka poslati izdelek na popravilo na naš naslov. Stroške pošiljanja krije stranka.

Dostava
Preden naročite izdelek, upoštevajte, da so vsi naši izdelki narejeni po naročilu. Ko se dogovorimo o izgledu in vsebini izdelka (opcijah) izdelek lahko dokončamo in uredimo odpremo. Dobavni rok se dogovri pred dokončno potrditvijo naročila in je lahko do 10 tednov.

Testno poslušanje
Naš trenutni poslovni model vključuje poslušanje v naši razstavni sobi. Čeprav se udeležujemo nekaterih sejmov avdio opreme, kjer lahko bodoče stranke osebno slišijo naše izdelke, smo trdno prepričani, da je najboljši način poslušanja v svojem prostoru. Ponujamo 30-dnevno preskusno obdobje tako, da lahko izdelek vrnete, če ste iz kakršnega koli razloga nezadovoljni. Za izpeljavo vračila potrebujemo potrdilo o nakupu.

Preklic naročila in vračilo kupnine
Če želite zahtevati vračilo kupnine pred dostavo vašega naročila, nas kontaktirajte po e-pošti na info@audioalto.com ali po telefonu na +386 41 399 256. Ker se naš proizvodni postopek začne kmalu po oddaji naročila, zaračunamo 10-odstotno provizijo za odpoved pred dostavo izdelka. V primeru vračila izdelka stranka krije stroške povezane z dostavo na naš naslov. Stroški pošiljanja se ne vračajo.

Dostava
V Sloveniji je poštnina vključena v nakup.

V drugih državah/ozemljih in državah EU delno krijemo stroške pošiljanja na podlagi primerljivih cen v Slovenijo in stranka plača razliko.

Pogoje pošiljanja usklajujemo z uporabo najbolj zanesljivih in cenovno dostopnih prevoznikov, na zahtevo pa lahko zagotovimo podrobno ponudbo. Za več informacij se obrnite na nas.